Betpost

«Σπάει» η κατάρα των Άγγλων απέναντι στην Ιταλία στη novibet.gr

«Σπάει» η κατάρα των Άγγλων απέναντι στην Ιταλία στη novibet.gr

Δύσκολη έξοδος των «Τριών Λιονταριών», που θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Ιταλίας στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των Ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ιταλία και Αγγλία είναι τα φαβορί του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 και στην πρώτη αγωνιστική έρχονται αντιμέτωποι, στην έδρα της Νάπολι, το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η «σκουάντρα ατζούρα» έχει πάρει τον… αέρα των Άγγλων, καθώς από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1977 και την ήττα με 2-0, δεν έχει ηττηθεί ποτέ! Μάλιστα, μετράει σε 9 επίσημους αγώνες, 5 νίκες και 4 ισοπαλίες! Η Αγγλία διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και θεωρούμε ότι θα προκριθεί ως πρώτη στα τελικά του Euro 2024, ωστόσο για να το πετύχει αυτό, πρέπει να κάνει νίκη αποδείξεων κόντρα στους Ιταλούς και να «σπάσει» την κατάρα 36 χρόνων! Η απόδοση της novibet.gr για… διπλό μέσα στην Ιταλία σε ενισχυμένη απόδοση 2.68 είναι άκρως ελκυστική.

Η Πορτογαλία που έχει στην αποστολή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο για 20η συνεχόμενη χρονιά σε προκριματικούς αγώνες για το Euro, αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν και αναμένεται… πάρτι με πολλά γκολ. Η μεσοεπιθετική ποιότητα των Πορτογάλων είναι αδιαμφισβήτητη, με παίκτες όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο Ραφαέλ Λεάο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η επιλογή μας είναι το Over 2.5 ημιχρόνου, σε απόδοση 1.73 από τη novibet.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(23/03, 21:45) Ιταλία – Αγγλία 2 σε απόδοση 2.68 από τη novibet.gr

(23/03, 21:45) Πορτογαλία – Λιχτενστάιν Over 2.5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.73 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0