Betpost

Μένουν χαμηλά Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα στο 1.88 της Betshop

Μένουν χαμηλά Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα στο 1.88 της Betshop

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις της Πέμπτης στη EuroLeague (23/3).

Η 30η στροφή της EuroLeague έφτασε και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (23/3, 20:30). Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη δείχνουν αρκετά πιο «συμπαγείς» στον αμυντικό τομέα. Από την άλλη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και θέλει τη νίκη, οπότε θα προσέξει την άμυνά της, προκειμένου να αποφύγει κάποιο στραβοπάτημα. Θα πάμε με το under στο όριο των 161.5 πόντων σε απόδοση 1.88 στη Betshop.

H Εφές πλέον βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο στην κούρσα για τα φετινά play-offs. Η νίκη στο Βερολίνο απέναντι στην -βαθμολογικά- αδιάφορη Άλμπα, αποτελεί μονόδρομος για το σύνολο του Αταμάν. Θέλοντας να αποκτήσει και ψυχολογική ώθηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι για τη δύσκολη συνέχεια, είναι αρκετά πιθανό να κυνηγήσει και κάποια διαφορά, ώστε να αφήσει πίσω την εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν. Επιλέγουμε το διπλό με -8.5 πόντους χάντικαπ στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.90 στη Betshop.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(23/3, 20:30) Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα under 161.5 πόντους σε απόδοση 1.88 στη betshop.gr

(23/3, 21:00) Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές 2 με -8.5 πόντους χάντικαπ στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.90 στη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0