Betpost

Διάθεση για γκολ από Λυών και Τσέλσι και διπλασιασμός στη Betshop

Διάθεση για γκολ από Λυών και Τσέλσι και διπλασιασμός στη Betshop

Η πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λυών με την Τσέλσι (22/3, 19:45) στα προημιτελικά του Champions League Γυναικών.

Η κάτοχος του τροπαίου του Champions League Γυναικών, Λυών κοντράρεται με την Τσέλσι, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Οι Γαλλίδες μετρούν 9-2-0 στα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Είναι σύνολο που σκοράρει με άνεση και ειδικά στα προημιτελικά δεν έχει αντίπαλο. Μετρά 12/13 προκρίσεις. Μόνο προ διετίας δεν πέρασε το εμπόδιο στη συγκεκριμένη φάση.

Η Τσέλσι από την πλευρά της αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Αγγλία και κάθε χρόνο φλερτάρει με το τρόπαιο. Προ διετίας έφτασε στον τελικό, αλλά τη διέλυσε η Μπαρτσελόνα. Τώρα καλείται να ξεπεράσει τη Λυών, πράγμα που από μόνο του είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Premier League, διαθέτει τρομερό ρόστερ και έχει εξαιρετική προπονήτρια.

Η Έμα Χέιζ βλέπει την ομάδα της να μετρά μόλις μία ήττα στα 25 πιο πρόσφατα επίσημα ματς. Η Φραν Κίρμπι είναι εκτός λόγω τραυματισμού, γεγονός που δημιουργεί ένα παραπάνω άγχος εν όψει Λυών.

Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για δύο πρωτοκλασάτες ομάδες και δύσκολα δεν θα έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Οπότε θα επιλέξουμε το «αμφίσκορο», σε συνδυασμό με το over 2,5, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.11 στη Betshop.

Η πρόταση του BN Sports:

(22/3, 19:45) Λυών – Τσέλσι G/G & over 2,5 σε απόδοση 2.11 στη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0