Betpost

Προμηθέας και Παρί θα προσφέρουν θέαμα και σκορ στο pamestoixima.gr

Προμηθέας και Παρί θα προσφέρουν θέαμα και σκορ στο pamestoixima.gr

Ελκυστικές αποδόσεις στον μοναδικό σημερινό ευρωπαϊκό αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον, την αναμέτρηση του Προμηθέα Πατρών με την Παρί, στην Πάτρα, για λογαριασμό του EuroCup.

Το «Δημήτρης Τόφαλος» φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι για να υποδεχτεί ακόμη μια αναμέτρηση του EuroCup. Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Παρί, σε μία «μάχη» για την τετράδα του δεύτερου ομίλου του EuroCup, η οποία δίνει και το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (10-6) και αναμένεται να παλέψουν με «νύχια και με δόντια» για το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, και οι δύο δε φημίζονται για τις άμυνες από… ατσάλι, ενώ επιθετικά έχουν εξαιρετική ποιότητα, γεγονός που μας ωθεί στο Over 168.5 πόντους από την pamestoixima.gr.

Λέικερς και Σανς θα δώσουν «μάχη» στην «Crypto.com Arena», όπου οι «Λιμνάνθρωποι»… καίγονται για νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά δεκάδας και να θέσουν εαυτώ φαβορί για το τουρνουά Play-in στο NBA, που καθορίζει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Play Off. Αμφίβολος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τους Λέικερς ενώ για την ομάδα του Φοίνιξ δε θα αγωνιστεί το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα, Κέβιν Ντουράντ. Η πρόταση που μάς ελκύει είναι το Over 228.5 στην pamestoixima.gr.

Οι προτάσεις του BNsports:

(22/03, 19:30) Προμηθέας Πατρών – Παρί  Over 168.5 πόντοι σε απόδοση 1.80 από την pamestoixima.gr

(23/03, 04:00) Λος Άντζελες Λέικερς – Φοίνιξ Σανς Over 228.5 πόντοι σε απόδοση 2.00 από την pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0