Betpost

Προκριματικά EURO 2024: Νικητές ομίλων «πληρώνουν» 3.40 στη Novibet

Προκριματικά EURO 2024: Νικητές ομίλων «πληρώνουν» 3.40 στη Novibet

Δυάδα επιλογών με νικητές ομίλων στα προκριματικά EURO 2024 σε απόδοση που φτάνει το 3.40 στη Novibet.

Τα προκριματικά για το EURO 2024 βρίσκονται προ των πυλών και είναι ώρα να κοιτάξουμε μακροχρόνιες επιλογές για νικητές ομίλων.

Στον Β’ όμιλο στην ευρωπαϊκή ζώνη, όπου βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα, φαβορί για την πρωτιά είναι τόσο η Γαλλία, όσο και η Ολλανδία. Οι «μπλε» έφτασαν ως τον τελικό του Μουντιάλ 2022 αλλά δεν κατάφεραν να σηκώσουν το τρόπαιο. Ωστόσο είναι μία από τις πιο δυνατές εθνικές ομάδες της ηπείρου, ενώ διαθέτουν στο ρόστερ μερικά από τα πιο λαμπρά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποτελεί τον απόλυτο σταρ. Στο 1.80 βρίσκεται η επιλογή του να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου, μία απόδοση που δεν περνά απαρατήρητη.

Συνέχεια με τον Δ’ όμιλο όπου και εκεί δύο ομάδες «παίζουν» για την κορυφή του. Η Κροατία έρχεται με φόρα από το Μουντιάλ όπου έφτασε ως την τρίτη θέση και μοιάζει ένα «κλικ» πιο ικανή από τις υπόλοιπες για να καταλάβει την πρωτιά. Τουρκία και Ουαλία ναι μεν έχουν αξιόλογες παρουσίες σε προκριματικές φάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά τους λείπουν αρκετά πράγματα ώστε να μπορέσουν να κοντράρουν στα ίσα την «χρβάτσκα». Στο 1.90 εκτιμάται η Κροατία να τερματίσει στην πρώτη θέση και αποτελεί την επιλογή μας.

Οι πρατάσεις του BN Sports:

Νικητής Β΄ ομίλου: Γαλλία σε απόδοση 1.80 από τη Novibet

Νικητής Δ’ ομίλου: Κροατία σε απόδοση 1.90 από τη Novibet

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0