Betpost

«Προσεκτικές» Μπάγερν και Άρσεναλ στα προημιτελικά και… διπλό κέρδος στο pamestoixima!

«Προσεκτικές» Μπάγερν και Άρσεναλ στα προημιτελικά και… διπλό κέρδος στο pamestoixima!

Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ στο Champions League γυναικών και επιλέγουμε το «καλοπληρωμένο» Under 2,5 στο Pamestoixima.

Τόσο η Μπάγερν Μονάχου, όσο και η Άρσεναλ, είναι ομάδες που θέλουν να πετύχουν την υπέρβαση, μιας και πέρσι αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση. Στην έδρα της η γερμανική ομάδα είναι γκαραντί, μιας και πέτυχε μόνο νίκες στη φάση των ομίλων. Η επικράτηση στην «Αλιάντς-Αρένα» επί της Μπαρτσελόνα ήταν ένα μικρό δείγμα το πόσο έχει δυναμώσει και που έχει φτάσει η κυριαρχία της. Αν και χρησιμοποιεί άλλο γήπεδο συνήθως, πήρε μία μικρή μυρωδιά από τη μεγάλη Αρένα, την οποία θα έχει και απόψε ως έδρα.

Όσον αφορά την αγγλική ομάδα, είναι από τις κλασικές δυνάμεις, με 15η παρουσία στη συγκεκριμένη φάση. Αποδυναμωμένη επιθετικά λόγω των τραυματισμών των Μιντ και Μίντεμα, έχει πέσει στην 4η θέση της αγγλικής Premier League και οι απουσίες της στοιχίζουν. Στα τρία Under 2,5 στον όμιλο στις τέσσερις τελευταίες παρτίδες στο θεσμό. Είναι ομάδα που έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα βέβαια, αλλά όχι στα ντέρμπι. Εκεί φέτος φάνηκε φειδωλή και προσεκτική.

Με την ίδια λογική θεωρούμε πως θα προσεγγίσει και το ματς με τις Γερμανίδες και για τον λόγο αυτό θα πάμε στο Under 2,5, που… διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Η πρόταση του BN Sports:

(19:45) Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ Under 2,5 στο 2.00 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0