Betpost

Αγγλία: Δυάδα με γκολ σε απόδοση 3.60 από τη Betshop

Αγγλία: Δυάδα με γκολ σε απόδοση 3.60 από τη Betshop

Δύο επιλογές από αναμετρήσεις της Τρίτης (21/3) στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 σε απόδοση 3.60 στη Betshop.

Αρχή από την αναμέτρηση της Άκρινγκτον με την Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και πλέον βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι εμφανές ότι χρειάζονται βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία και είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το «τρίποντο» εδώ. Ωστόσο, η Πλίμουθ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και είναι στο παιχνίδι για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, οι «πίλγκριμς» εκτός έδρας δεν τα πάνε και τόσο καλά, καθώς έχουν μία νίκη στα πέντε τελευταία. Στην άκρη λοιπόν το διπλό. Επιλογή το καλοπληρωμένο over 2,5 σε απόδοση 1.92 από την Betshop.

Στο έτερο ματς της βραδιάς στη Λιγκ 1, η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουένζντεϊ. Πρόκεται για τοπικό ντέρμπι του Γιορκσαϊρ και μάλιστα έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «κουκουβάγιες» είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στοχεύουν στην άνοδο, αλλά τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα έχουν κομβικές απουσίες.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μετροούν 11 ματς αήττητοι και μοιάζει απίθανο να χάσουν τα πλέι-οφ. Ωστόσο κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να προλάβουν την απευθείας άνοδο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι πρόκειται για ντέρμπι, προμηνύουν ότι το παιχνίδι θα έχει ρυθμό και γκολ. Το goal/goal σε απόδοση 1.88 στη Betshop.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(21:45) Άκρινγκτον – Πλίμουθ, Over 2,5 σε απόδοση 1.92 στην Betshop

(22:00) Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουεν, Goa/goal σε απόδοση 1,88 στην Betshop

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0