Betpost

Πληρώνει το over των Σίξερς κόντρα στους Μπουλς στην pamestoixima.gr

Πληρώνει το over των Σίξερς κόντρα στους Μπουλς στην pamestoixima.gr
Σημαντικές αναμετρήσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού που θα αλλάξουν τα δεδομένα στις βαθμολογίες Ανατολής και Δύσης.

Οι τρίτοι στη βαθμολογία της Ανατολικής περιφέρειας, Σίξερς, υποδέχονται τους 10ους Μπουλς σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να έχει μεγάλο σκορ. Η παρέα του Τζοέλ Εμπίντ προέρχεται από σερί 8 νικών και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι Μπουλς με την σειρά τους δείχνουν πως είναι ζωντανοί στη «μάχη» για την είσοδο στα play in με το δίδυμο ΝτεΡόζαν και Λαβίν να έχει πάρει «φωτιά». Οι δύο ομάδες κυμαίνονται συχνά σε μεγάλα σκορ γι' αυτό και θα στηρίξουμε το over 224,5 πόντων σε 1.92 απόδοση.

Ερχόμενοι από την πολυσυζητημένη τους νίκη με τους Ουόριορς, οι τρίτοι στη Δύση Γκρίζλις φιλοξενούν τους έκτους Μάβερικς. Το Ντάλας που προέρχεται από τις δύο νίκες με Σπερς και Λέικερς αναμένεται να δυσκολέψει το Μέμφις που έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς τον τιμωρημένο Τζα Μοράντ. Βέβαια με την παρουσία του Λούκα Ντόνσιτς να είναι αβέβαιη μέχρι και την τελευταία στιγμή στο ματς όλα είναι πιθανά. Καλή η επίλογη να μην χάσει το Ντάλας για πάνω από 3,5 πόντους σε 1.68 απόδοση.

Οι προτάσεις του BN sports:

(21/03, 01:00) Φιλαδέλφεια Σίξερς– Σικάγο Μπουλς: over 224,5 πόντοι στο 1.92 στην pamestoixima.gr

(21/03, 02:00) Μέμφις Γκρίζλις – Ντάλας Μάβερικς: Μάβερικς +3,5 χάντικαπ στο 1.68 στην pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0