Betpost

«Σπάει» την παράδοση ο Μουρίνιο και πληρώνει εξαιρετικά στο pamestoixima!

«Σπάει» την παράδοση ο Μουρίνιο και πληρώνει εξαιρετικά στο pamestoixima!

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο και να «σπάσει» την περιβόητη παράδοση.

Ντέρμπι… Ρωμαίων στην Ιταλία, με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Ρόμα στο «σπίτι» της,, με στόχο να σημειώσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη εντός του Μαρτίου και την «παρθενική» συνολικά μετά τα τέλη Φεβρουαρίου και το 1-0 απέναντι στη Σαμπντόρια.

Προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ στην Ευρώπη και το εγχείρημα που έχει μπροστά της φυσικά δεν είναι εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τον τρόπο του σε τέτοιου είδους συναντήσεις.

Οδήγησε με χαρακτηριστική ευκολία τη Ρόμα σε πρόκριση στους «8» του Europa League απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε μία εμφάνιση ταυτισμένη απόλυτα με το πλάνο του. Νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς, «μηδέν» παθητικό στη ρεβάνς της Ισπανίας και πρόκριση για τη μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το Europa Conference League.

Το ερώτημα φυσικά είναι αν μπορεί να συνεχίσει το μομέντουμ και να ανταπεξέλθει στην κούραση, φεύγοντας νικηφόρα από μία έδρα, που δεν είναι φιλόξενη για αυτή από το 2016.

Έκτοτε άλλωστε, η Ρόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Λάτσιο εκτός έδρας, αλλά αισίως θεωρούμε πως είναι η μεγάλη ώρα. Σπουδαίο βαθμολογικό κίνητρο, καλή ψυχολογία και αν ένας μπορεί να δώσει τέλος σε μία αρνητική παράδοση σε ένα τόσο μεγάλο ματς, αυτός είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:00) Λάτσιο – Ρόμα 2 στο 2.75 από τo pamestoixima.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0