Betpost

Άρσεναλ και Μπράιτον από το ημίχρονο για… διπλασιασμό στη Novibet!

Άρσεναλ και Μπράιτον από το ημίχρονο για… διπλασιασμό στη Novibet!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις στο «Νησί» για δύο διαφορετικές διοργανώσεις και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στις αναμετρήσεις της Άρσεναλ και της Μπράιτον.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη επιστρέφει η Άρσεναλ στην Premier League, μετά τον αποκλεισμό από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας για το Europa League, με τους «κανονιέρηδες» να συναντούν την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς».

Μία ομάδα που άλλαξε προπονητή πριν από μερικές ώρες, απολύοντας τον Πατρίκ Βιεϊρά, εξαιτίας της κακής συγκομιδής των «αετών» εντός του 2023, σε συνδυασμό με τις μηδαμινός τελικές προσπάθειες εντός στόχου και των «μηδενικών» νικών που έχουν πανηγυρίσει σε επίπεδο πρωταθλήματος στο νέο ημερολογιακό έτος.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια η Κρίσταλ Πάλας φεύγει αλώβητη από το Βόρειο Λονδίνο, αλλά θεωρούμε πως η εν λόγω παράδοση θα «σπάσει». Η Άρσεναλ τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος στα ντέρμπι της πόλης και η ευκαιρία της να διευρύνει το +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, θεωρούμε πως θα επιβεβαιωθεί από το ημίχρονο.

Με ανάλογο τρόπο προσεγγίζουμε και την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Γκρίμσπι στο «Άμεξ», καθώς οι «γλάροι» είναι το απόλυτο φαβορί και έχουν στόχο να προκριθούν στα ημιτελικά του FA Cup.

Θεωρούμε πως θα βρουν ένα γρήγορο γκολ νωρίς και θα πετύχουν τον σκοπό τους, για να γίνουν η 3η ομάδα χρονικά που θα φτάνει στους «4» του θεσμού, παίζοντας φυσικά με βασικούς ποδοσφαιριστές.

Συνοπτικά, η πρόβλεψη του BN Sports:

(16:00) Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 1 ημίχρονο στο 1.72 από τη novibet

(16:15) Μπράιτον – Γκρίμσμπι 1/1 στο 1.60 από τη novibet

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0