Betpost

Ντέρμπι γοήτρου στο ΟΑΚΑ με χαμηλό σκορ από τη betshop.gr

Ντέρμπι γοήτρου στο ΟΑΚΑ με χαμηλό σκορ από τη betshop.gr

Το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στοιχηματικά με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικό η κάθε μία κίνητρο.

Βαθμολογικά ο αγώνας δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον αφού δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην κατάταξη των δύο ομάδων. Υπάρχει όμως το γόητρο για τον Παναθηναϊκό και η συνέχεια των φοβερών σερί για τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι μετράνε 11 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις από τον Νοέμβριο του 2021 και μετά, το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί. Ο Ολυμπιακός μετράει 42 σερί νίκες στην Α1, 50 σερί νίκες επί ελληνικών ομάδων σε ελληνικές διοργανώσεις και 53 νίκες επί ελληνικών ομάδων συμπεριλαμβανομένης της Ευρωλίγκα και ήδη έχει γράψει ιστορία.

Στα τρία από τα 4 προηγούμενα φετινά ματς των δύο ομάδων με εξαίρεση δηλαδή αυτό της Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ στις 30 Δεκεμβρίου, είχαν σκορ χαμηλό, κάτω από το line των 158,5 που δίνεται σήμερα και θα επιλέξουμε το under αφού ως συνήθως ο ένας θα προσπαθήσει να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου.

Στο περιθώριο του ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Κολοσσός υποδέχεται στη Ρόδο τον Απόλλωνα που μετά τις τελευταίες προσθήκες που έκανε έχει αποκτήσει άλλη πνοή επιθετικά. Πιστεύω ότι το line στους 149,5 πόντους είναι χαμηλό και θα ξεπεραστεί αφού ο Κολοσσός εντός έδρας συνηθίζει να ανεβάζει ρυθμό επιθετικά.

(19/3, 15.45) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός under 158,5 στο 1.91 από τη betshop.gr

(19/3, 16.00) Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πάτρας over 149,5 στο 1.87 από τη betshop.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0