Betpost

Κόντρα στην Τότεναμ, υπέρ της Γουλβς και κέρδος επί… τέσσερα στη Novibet!

Κόντρα στην Τότεναμ, υπέρ της Γουλβς και κέρδος επί… τέσσερα στη Novibet!

Η 28η αγωνιστική της Premier League είναι προ των πυλών και το BN Sports σας παραθέτει τις προτάσεις του, στρέφοντας την προσοχή του σε Τότεναμ και Γουλβς.

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα του κόσμου. Μία Λίγκα στην οποία έχουμε παρακολουθήσει τα πάντα, με την Premier League να έχει την ικανότητα να μην ξέρεις ποτέ τι είναι αυτό που θα ακολουθήσει.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα το να πάμε κόντρα στα φαβορί, επί της ουσίας εναρμονίζεται με τη «φύση» της Λίγκας και για τον λόγο αυτό, ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τη Σαουθάμπτον απέναντι στην Τότεναμ.

Βελτιωμένοι αλλά πάντα ασταθείς οι Λονδρέζοι, μεγάλο το κίνητρο της «ουραγού» της βαθμολογίας, προέρχεται από εντός έδρας ήττα και δεν θεωρούμε πως θα γίνουν… δύο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, σημαντικό είναι το ματς της Γουλβς με τη Λιντς. Ένα ντέρμπι δύο ομάδων που επίσης κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αλλά θεωρούμε πως θα έχει νικητή, και αυτοί θα είναι οι γηπεδούχοι στο «Μολινό», όπως ακριβώς και πέρυσι. Μοιάζουν σε καλύτερη κατάσταση, ο Λοπετέγκι προσαρμόστηκε άμεσα και το δικό τους τρίποντο πληρώνει εξαιρετικά, διπλασιάζοντας το κέρδος μας.

Συνοπτικά, οι προτάσεις του BN Sports:

(17:00) Γουλβς – Λιντς 1 στο 2.25 από τη novibet.gr

(17:00) Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1Χ (διπλή ευκαιρία) στο 2.03 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0