Betpost

Οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Βόλτα» στην Αγγλία, με τριάδα που... επταπλασιάζει το κέρδος μας στη Novibet!

Οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Βόλτα» στην Αγγλία, με τριάδα που... επταπλασιάζει το κέρδος μας στη Novibet!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 38η αγωνιστική στην Championship και εμείς θα επιλέξουμε τρία G/G από την 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όσο και από τις League One και League Two.

Μπορεί μεσοβδόμαδα η Ουνιόν Βερολίνου να μην μας έκανε το χατίρι, αναφορικά με το G/G που είχαμε επιλέξει, σε μία τριάδα που οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν από το… ημίχρονο, αλλά πλέον επιστρέφουμε στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Και έχω μία επιλογή σε κάθε κατηγορία, στηρίζοντας φυσικά την τριάδα μας στη Μίντλεσμπρο, η οποία υποδέχεται την Πρέστον. Είναι ανώτερη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά θα πάμε με το G/G, αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η εστία της παραβιάζεται στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα.

Από εκεί και πέρα, περνάμε στην Πίτερμπορο, που την προηγούμενη εβδομάδα μας είχε δικαιώσει και θεωρούμε πως θα κάνει το ίδιο και τώρα. Όλα τα παιχνίδια της είναι ανοιχτά, μετρά τρία διαδοχικά Over 2,5 και η συνάντηση με την Λίνκολν ενδέχεται να επιβεβαιώσει το να σκοράρουν αμφότερες.

Τέλος, η «βόλτα» στις μικρές κατηγορίες καταλήγει στη League Two και στην αναμέτρηση της Μπράντφορντ με την Χάρτπουλ. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα επτά τελευταία ματς και έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στο 100% αυτών. Θεωρώ πως το σερί θα συνεχιστεί, δεχόμενη γκολ από τους γηπεδούχους, όπως συνέβη και τις δύο τελευταίες φορές που έπαιξαν στην έδρα τους.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(15:00) Μπράντορντ – Χάρτπουλ G/G στο 2.00 από τη novibet

(15:00) Λίνκολν – Πίτερμπορο G/G στο 1.80 από τη novibet

(17:00) Μίντλεσμπρο – Πρέστον G/G στο 2.04 από τη novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0