Betpost

Πληρώνει η Betshop για το ξέσπασμα της Μπαρτσελόνα!

Πληρώνει η Betshop για το ξέσπασμα της Μπαρτσελόνα!
Η πρόταση του BN Sports για τα αποψινά (17/03) ματς της EuroLeague.
 
Με δύο μόλις παιχνίδια ολοκληρώνεται η 29η Αγωνιστική της Euroleague με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στη Βαρκελώνη και την αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Καταλανοί προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη «διαβολοβδομάδα» και από εκεί που κοιτούσαν προς... κορυφή μεριά, πρέπει να φορτσάρουν για το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του... νυχτοπερπατητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιμένουμε να εμφανιστεί με το... μαχαίρι στα δόντια το βράδυ στην έδρα της, θελοντας πιθανώς να ξεσπάσει. Ο Ερυθρός Αστέρας από την άλλη θέλει και εκείνος οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κηνύγι της 8αδας, πως θα την πάρει όμως χωρίς και τον Νέντοβιτς; Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα του Ιβάνοβιτς όμως κάτι φαίνεται πως έχει «στραβώσει» για τους Σέρβους το τελευταίο διάστημα και φαντάζει δύσκολο να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλους.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι δύο γερμανικές παίζουν για το γόητρό τους καθώς καμία από τις δύο δεν προλαβαίνει το τρένο των play offs. Σε επίπεδο Euroleague, η Μπάγερν παραμένει αήττητη στα μεταξύ τους και πολύ πιθανό να συμβεί ξανά αλλά η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου και η χαμηλή απόδοση στον άσσο, δεν αξίζουν. Το... ανοιχτό παιχνίδι πιθανότατα θα φέρει και... βροχή πόντων με τις δυο ομάδες να αναμένεται να σκοράρουν πάνω από τους μέσους όρους τους.

Οι Προτάσεις του BN Sports:

(17/3, 21:30) Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας -10.5 χάντικαπ για τη γηπεδούχο σε απόδοση 2,07 στη betshop.gr 

(17/3, 21:30) Μπάγερν Μονάχου - Άλμπα Βερολίνου over 161.5 σε απόδοση 1.95 στη betshop.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0