Betpost

Οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Έξι φορές τα χρήματά μας από τη Novibet με ευρωπαϊκά πονταρίσματα!

Οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Έξι φορές τα χρήματά μας από τη Novibet με ευρωπαϊκά πονταρίσματα!

Τρία ματς, πολλά γκολ, αρκετό θέαμα και εξαπλάσιο κέρδος. Με αυτό το μοτίβο, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος προσεγγίζει τρεις αναμετρήσεις από Europa League και Europa Conference League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ρεβάνς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Europa League και το Europa Conference League και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας σε τρεις αναμετρήσεις, που προκαλούν… αίσθηση.

Αρχικά, ξεκινώντας από την 2η τη τάξει καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, θεωρώ πως το 3-3 της Ουνιόν Βερολίνου με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στη Γερμανία, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Επρόκειτο για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της προηγούμενης Πέμπτης και πιστεύω πως ανάλογο θα είναι το θέαμα και στη ρεβάνς, με αμφότερες να βρίσκουν δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, θα επιλέξουμε και δύο ακόμη αναμετρήσεις με αρκετά γκολ, από το Europa Conference League, στην 2η σεζόν της νεοσύστατης διοργάνωσης. Το πρώτο αφορά τη Γουέστ Χαμ με την ΑΕΚ Λάρνακας, στη ρεβάνς του 2-0 στην Κύπρο, όπου είχε «καθαρίσει» ο Μάικλ Αντόνιο.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως και οι Κύπριοι ήταν απειλητικοί και πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με ειδοποιό διαφορά πως σε αυτή την περίπτωση το ματς δεν θα μείνει στο Under 2,5.

Για το τέλος αφήσαμε την εξόρμηση της Λάτσιο στην Ολλανδία για να συναντήσει την Άλκμααρ. Ισορροπημένο ζευγάρι, με τους Ολλανδούς να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ οι «λατσιάλι» θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πάρουν πίσω την εντός έδρας ήττα που υπέστησαν στην Ιταλία.

Προβλέπω γκολ εκατέροθεν και βλέπουμε, καθώς πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που γιατί όχι (;) ενδέχεται να οδηγηθεί και στην διαδικασία της παράτασης.

Συνοπτικά, οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(22:00) Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ – Ουνιόν Βερολίνου G/G στο 1.73 από τη novibet

(22:00) Γουέστ Χαμ – ΑΕΚ Λάρνακας στο 1.74 από τη novibet

(22:00) Άλκμααρ – Λάτσιο G/G στο 1.92 από τη novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0