Betpost

Μπέτις και Άρσεναλ «πληρώνουν» εξαιρετικά στη Novibet στο Europa League!

Μπέτις και Άρσεναλ «πληρώνουν» εξαιρετικά στη Novibet στο Europa League!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, με τις αγγλικές ομάδες να δίνουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στα νοκ – άουτ, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στρέφουμε λοιπόν την προσοχή μας στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κανονιέρηδες» να υποδέχονται τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, στη ρεβάνς του 2-2 και τους «κόκκινους διαβόλους» να ταξιδεύουν στην Ισπανία, για να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ», την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μοιάζει και ορθώς λογίζεται ως το φαβορί. Παρατάχθηκε με έξι αλλαγές στο αρχικό της σχήμα στην Πορτογαλία, ήταν εξαιρετική, είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και φυσικά είναι ικανή να αποκλείσει τη Σπόρτινγκ.

Ποντάρουμε πως η πρόκριση θα έρθει ευκολότερα από ό,τι περιμένει η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, ώστε η Άρσεναλ να στρέψει την προσοχή της άμεσα στο ματς της Κυριακής και στην 2η από τις τρεις, συνεχόμενες αναμετρήσεις της στο «Έμιρεϊτς», σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, αναμένουμε ένα πιο «κλειστό» ματς από αυτό που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ, τουλάχιστον αναφορικά με τα γκολ που θα επιτευχθούν αθροιστικά. Θα επιχειρήσει να επιτεθεί η Μπέτις, δύσκολα δεν θα δει την εστία της να παραβιάζεται, αλλά είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρει και γκολ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, το εν λόγω ποντάρισμα επιβεβαιώνεται με χαρακτηριστική ευκολία.

Η πρόταση του BN Sports για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

(19:45) Μπέτις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ G/G στο 1.75 από τη novibet.gr

(22:00) Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβώνας 1 ημίχρονο στο 1.90 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0