Betpost

Με ώθηση από τον κόσμο της η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη στη Novibet.gr

Με ώθηση από τον κόσμο της η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη στη Novibet.gr
Με έντονο το ελληνικό στοχείο σε Basketball Champions League και EuroCup, το βράδυ της Τετάρτης 15/03 αναμένεται μια ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και τον Προμηθέα.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ την Τετάρτη 15/03 στο Κλειστό Άνω Λιοσίων και χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει και επίσημα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Η Ένωση, που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά τις νίκες με τη Λιμόζ και τον Κολοσσό και μαζί με τις σημαντικές προσθήκες των νέων παικτών (Οριόλα, Λεμάρ) αλλά και τη μεγάλη παρουσία του κόσμου της στο γήπεδο, στοχεύει μόνο στη νίκη. Η Γαλατά κυμαίνεται στο ίδιο πλαίσιο μιας και πρέπει να επικρατήσει επί της ΑΕΚ καλύπτοντας μάλιστα και τους 10 πόντους διαφορά από την ήττα της στον πρώτο γύρο. Θα στηρίξουμε τη «βασίλισσα» με τον άσσο στο 1.79.

Μετά από δύο απαιτητικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και με την Τουρκ Τέλεκομ στο EuroCup, ο Προμηθέας φιλοξενείται το ίδιο βράδυ από τους πολύ ανταγωνιστικούς Λόντον Λάιονς. Η ομάδα του κόουτς Χριστόπουλου έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στα play off και μάχεται για μία θέση στην τετράδα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι που αναμένεται να εξελιχθεί σε ντέρμπι με το under 158,5 πόντων στο 1.91 να φαντάζει λογική επιλογή.

(15/03, 19.30) ΑΕΚ – Γαλατάσαραϊ 1 πόντοι σε απόδοση 1.79 από τη novibet.gr

(15/03, 21.30) Λόντον Λάιονς – Προμηθέας under 158,5 σε απόδοση 1.91 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0