Betpost

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με την καθαρή νίκη του «θρύλου» στο Pamestoixima

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με την καθαρή νίκη του «θρύλου» στο Pamestoixima

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (14/3) στο ΣΕΦ την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον δεύτερο αγώνα του τελικού της φετινής διοργάνωσης του Τσαλεντζ Καπ.

 Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, το οποίο είχε διαμορφωθεί σε 3-0 για τους ερυθρολεύκους, η νίκη φαίνεται πως θα είναι μια αρκετά εύκολη υπόθεση. Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ερασιτέχνη για εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων. Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι αν αναλογιστούμε και το πόσο καλά φορμαρισμένη είναι η ομάδα την φετινή σεζόν.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και οι παίκτες του θα μπουν στο παρκέ ως τα μεγάλα φαβορί με το Pamestoixima να δίνει απόδοση 1.09 για την νίκη του Ολυμπιακού στο ματς. Η Μακάμπι από την άλλη, έχει λιγότερες πιθανότητες να ανατρέψει τα δεδομένα, ειδικά από την στιγμή που τα «βρήκε σκούρα» στο Ισραήλ και τώρα καλείται να παίξει στην ρεβάνς εκτός έδρας. Η απόδοση για την νίκη της είναι στο 5.75 στο Pamestoixima, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Για να κατακτήσει το τρόπαιο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο σετ, αλλά είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει πως παίζει για την νίκη ειδικά μπροστά στον κόσμο της.

Η πρόταση BN Sports:

(20:00) Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-0 σετ σε απόδοση 1.70 του Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0