Betpost

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Πενταπλασίαζουμε» το κέρδος μας σε Championship και League One!

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Πενταπλασίαζουμε» το κέρδος μας σε Championship και League One!

Με ένα «διπλό» και δύο αναμετρήσεις με… γκολ και θέαμα επιδιώκουμε το κέρδος στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Μπορεί το Champions League να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύουμε να ασχολούμαστε με τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όμως την Championship και τη League One, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά την αγωνιστική τους δράση.

Στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας επιλέγω το 2 της Κόβεντρι στην έδρα της Γουίγκαν. Η αποχώρηση του Κόλο Τουρέ, μετά από 9 ματς δίχως νίκη και ούτε ένα clean sheet, έδωσε ψυχολογία στους «latics», όμως θεωρώ πως η πρώτη τους ήττα μετά από 20 μέρες εντός έδρας πλησιάζει, με το πρώτο «διπλό» της Κόβεντρι στο «σπίτι» τους ιστορικά, μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, να είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Όσον αφορά τη League One, επιλέγω αρχικά το G/G στο ματς της Μπέρτον με την Πιτέρμπορο, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί στις πέντε τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν ανεξαρτήτου έδρας.

Και η τριάδα μας ολοκληρώνεται με το G/G της Μόρκαμπ με την Τσάρλτον, καθώς αμφότερες δεν είναι ιδιαίτερα καλές εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, τη στιγμή που οι δύο – μόλις – συναντήσεις τους ιστορικά έχουν ολοκληρώσει με 4+ γκολ αθροιστικά και γκολ από αμφότερες.

Αναλυτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(21:45) Γουίγκαν – Κόβεντρι 2 στο 2.40 από τη Novibet

(21:45) Μπέρτον – Πίτερμπορο  G/G στο 1.74 από τη Novibet

(21:45) Μόρκαμπ – Τσάρλτον G/G στο 1.78 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0