Betpost

Championship: Δύο «άσοι» τριπλασιασμού απόψε στο Pamestoixima.gr

Championship: Δύο «άσοι» τριπλασιασμού απόψε στο Pamestoixima.gr

Δύο επιλογές τριπλασιασμού από την Championship έχει απόψε το…μενού του BN Sports!

Απόψε στις 21:45 η Γουότφορντ φιλοξενεί τη Μπέρμιγχαμ Σίτι στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής της Championship. Η ήττα την περασμένη αγωνιστική από την ΚΠΡ με 1-0 την άφησε στο -8 από την έκτη θέση και τα πλέι-οφ. Επομένως, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του  Γουάιλντερ, που είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εντός (2 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Στον αντίποδα η Μπέρμιγχαμ έρχεται από νίκη (2-0 τη Ρόδεραμ) χάρις την οποία ξέφυγε 10 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη δρόμος οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Με τη Γουότφορντ κυριολεκτικά να «καίγεται» για τη νίκη και τη Μπέρμιγχαμ να μην αποτελεί και…ομάδα που «τρομάζει» θα πάω με τον άσο σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr

Λίγο αργότερα, στις 22:00 η Μίντλεσμπρο θα υποδεχθεί την Στόουκ Σίτι. Το συγκρότημα του Μίκαελ Κάρικ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη-ανατροπή επί της Σουόνσι με 3-1. Η ψυχολογία είναι στα ύψη καθώς η ομάδα παραμένει αήττητη στα τελευταία εννέα ματς εντός έδρας.

Από την άλλη η Στόουκ Σίτι πήρε ένα δύσκολο -όπως αποδείχθηκε- τρίποντο επί της Μπλάκμπερν με 3-2, το οποίο την απομάκρυνε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, η εξάδα και τα πλέι-οφ είναι…11 πόντους μακριά οπότε το σύνολο του Νιλ είναι…χαλαρό!

Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, επιδιώκουν να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την τετράδα και είναι «δυνατοί» μέσα στην έδρα τους. Παρά τις δύο «κολλητές» νίκες της Στόουκ, θα επιλέξω τον άσο σε απόδοση 1.71 στο Pamestoixima.gr

 

Οι προτάσεις του BN Sports:

(21:45) Γουότφορντ – Μπέρμιγχαμ Σίτι 1 σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr

(22:00) Μίντλεσμπρο – Στόουκ Σίτι 1 σε απόδοση 1.71 στο Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0