Betpost

Champions League: Παιχνίδι στα γκολ ως το 4.00 από τη Novibet

Champions League: Παιχνίδι στα γκολ ως το 4.00 από τη Novibet

Τρεις επιλογές από τα παιχνίδια του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία και Πόρτο – Ίντερ σε αποδόσεις Novibet.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λειψία, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτό λογαριασμό μετά το 1-1 στη Γερμανία. Το εκτός έδρας γκολ φυσικά και δεν μετρά οπότε σε οποιαδήποτε ισοπαλία θα οδηγεί το ματς στην παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι. Ένα σενάριο βέβαια που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Οι «πολίτες» αναμένεται να επιβεβαιώσουν τον τίτλου του φαβορί, αλλά ο άσος πληρώνει ελάχιστα. Για να βρούμε καλύτερη απόδοση θα πρέπει να τον συνδυάσουμε με γκολ. Το combo του 1 & over 2,5 είναι στο 1.91 από τη Novibet και κρίνεται fair. Η έκταση του σκορ άλλωστε θα καθοριστεί από τις ορέξεις των γηπεδούχων, αλλά τα τρία γκολ φαντάζουν ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία, η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Ίντερ στη ρεβάνς του 1-0 από το Μιλάνο. Οι «νερατζούρι» μπορεί να έχουν το προβάδισμα, αλλά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει απανωτές ήττες.

Η Πόρτο και στο πρώτο ματς είχε σταθεί αξιοπρεπώς και λύγισε λίγο πριν το τέλος. Στο Ντραγκάο ωστόσο θα είναι διαφορετικά. Οι «δράκοι» αφενός θα πρέπει να επιτεθούν από το ξεκίνημα, αφετέρου θα έχουν την στήριξη του κόσμου. Ίσως το παιχνίδι εξελιχθεί σε θρίλερ, με το ενδεχόμενο παράτασης αρκετά πιθανό. Η επιλογή της νίκης Πόρτο με ένα γκολ διαφορά πληρώνει 4.00 στη Novibet.

Η βασική επιλογή από το παιχνίδι ωστόσο θα είναι το combo 1Χ & under 3,5 αφού δύσκολα ο ρυθμός θα ανοίξει, ενώ οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε απόδοση 1.95 η συγκεκριμένη επιλογή από τη Novibet.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία, 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.91 από τη Novibet

(22:00) Πόρτο – Ίντερ, 1Χ & under 3,5 σε απόδοση 1.95 από τη Novibet

(22:00) Πόρτο – Ίντερ, Νίκη Πόρτο με 1 γκολ διαφορά σε απόδοση 4.00 από τη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0