Betpost

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ντέρμπι με επιλογές ως το 5.00 από τη Novibet

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ντέρμπι με επιλογές ως το 5.00 από τη Novibet

Δύο επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε αποδόσεις που φτάνουν ως το 5.00!

Τελευταία αγωνιστική στην Super League και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι ενόψει πλέι-οφ.

Η «Ένωση» θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο στην OPAP Arena φέτος, έχοντας 14/14 νίκες ως τώρα στη σεζόν και σαφώς είναι το φαβορί για την επικράτηση απόψε. Μάλιστα, μέσα στο 2023 η ομάδα του Αλμέιδα είχε κερδίσει και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας με 3-0.

Αυτή τη φορά ο Μίτσελ θα κατέβει προετοιμασμένος στο παιχνίδι, γνωρίζοντας τις αδυναμίες και τα ατού των γηπεδούχων. Στη διάθεσή του θα έχει τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έλειψε στο Κύπελλο, ένας παίκτης που μπορεί μόνος του να κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» φέτος δεν έχουν κερδίσει σε κανένα από τα πέντε ντέρμπι που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να κάνει «διπλό», αφού η ΑΕΚ εντός έδρας δεν… πιάνεται. Ένα γκολ όμως μπορεί να το πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι» που τελευταία δείχνουν ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.80 από τη Novibet, ενώ φτάνει το 2.40 αν συνδυαστεί με το 1Χ.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, αξία υπάρχει στον Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη δείχνει να πατάει όλο και καλύτερα. Στο Περιστέρι μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε μάλιστα βασικός και παρότι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει από τον πάγκο σήμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να φανεί.

Ο Ελίασον είναι ο δεύτερος σε ασίστ παίκτης της ΑΕΚ φέτος με εφτά, πίσω μονάχα από τον Αραούχο που έχει εννέα. Να πετύχει έστω μία κόντρα στον Ολυμπιακό «πληρώνει» 5.00 απόδοση στη Novibet.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(19:00) ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1Χ & goal/goal σε απόδοση 2.40 από τη Novibet

(19:00) ΑΕΚ - Ολυμπιακός Ασίστ Ν. Ελίασον σε απόδοση 5.00 από τη Novibet

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0