Betpost

«Διπλό» η Άρσεναλ, σκοράρει η Γουλβς και… τριπλασιάζουμε το κέρδος στο Pamestoixima!

«Διπλό» η Άρσεναλ, σκοράρει η Γουλβς και… τριπλασιάζουμε το κέρδος στο Pamestoixima!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι στοιχηματικές επιλογές της Premier League και το BN Sports επιλέγει τη δυάδα που θα μας οδηγήσει σε… κέρδος!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατάφερε έστω και δύσκολα, να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όμως αν η Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει να κάνει… πρωταθλητισμό, οφείλει να κάνει κάτι ανάλογο απέναντι στη Φούλαμ, σε ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου.

Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας πάντως δει αρκετά την εστία τους να παραβιάζεται, και θεωρούμε πως θα μπορέσουν να συνεχίσουν την παράδοση στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Μετρούν τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» εκεί και το 1.60 του «διπλού» στο Pamestoixima, μοιάζει να αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Λίγο αργότερα, σημαντικό κρίνεται και το ματς της Νιούκαστλ με την πολύ ανεβασμένη Γουλβς του Λοπετέγκι, που βρίσκεται… οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και φυσικά έχει μεγάλο κίνητρο στην εν λόγω αναμέτρηση.

Παραδοσιακά σκοράρει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και θα την στηρίξουμε εκ νέου, τη στιγμή που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, γεγονός που θα την γυρίσει στον Σεπτέμβριο και στην… 6η αγωνιστική της Premier League.

Αναλυτικά, οι προτάσεις του BN Sports:

(16:00) Φούλαμ – Άρσεναλ 2 στο 1.58 στο Pamestoixima.gr

(18:30) Νιούκαστλ – Γουλβς G/G στο 2.08 στο Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0