Betpost

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Με έναν άσο, ένα διπλό και με ένα G/G σήμερα στην Αγγλία!

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Με έναν άσο, ένα διπλό και με ένα G/G σήμερα στην Αγγλία!

Δείτε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τις μικρότερες κατηγορίες του Νησιού.

Με τρεις επιλογές από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας θα πάμε αυτό το Σάββατο (11/3), έχοντας επιλέξει έναν άσο, ένα διπλό και ένα Goal/Goal.

Στην περίπτωση της Ίπσουιτς μπορούμε να πάμε και στο διπλό εάν κάποιος θεωρεί πως μπορεί να ρισκάρει περισσότερο, ωστόσο η λύση του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μας καλύπτει απόλυτα! Ας δούμε πιο αναλυτικά τις επιλογές που έχουμε από τα παιχνίδια του σημερινού κουπονιού στις κατηγορίες εκτός της Premier League.

Κόβεντρι - Χαλ

Η Κόβεντρι πλησιάζει στα πλέι οφ της Championship μετά από τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και θα πρέπει να βρει ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στη Χαλ, η οποία έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπόλτον - Ίπσουιτς

Περνάμε στα της League One, με την πολύ δυνατή Ίπσουιτς, να κάνει ό,τι μπορεί για να μπει στις δύο πρώτες θέσεις και έχω την αίσθηση πως μπορεί να πάρει το διπλό στην επίσκεψή της στο Μπόλτον, η οποία ωστόσο πιστεύω πως θα της βάλει δύσκολα. Θα πήγαινα με την λύση του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι αποφεύγοντας το διπλό το οποίο μοιάζει πολύ πιθανή επιλογή.

Σουίντον - Καρλάιλ

Τρεις διαδοχικές νίκες έχουν εδραιώσει τη θέση της Καρλάιλ ανάμεσα στους τρεις πρώτους της League Two και οι Cumbrians μπορούν να κερδίσουν άλλο ένα τρίποντο με αντίπαλο την ευρισκόμενη στην 11η θέση Σουίντον, η οποία βρίσκεται επτά βαθμούς έξω από τις θέσεις των πλέι οφ. Γενικά η Καρλάιλ σκοράρει μακριά από την έδρα της και το διπλό εδώ νομίζω ότι είναι μία καλή επιλογή.

Συνοπτικά λοιπόν, η τριάδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Κόβεντρι - Χαλ 1 στο 2.02 της novibet.gr

(17:00) Μπόλτον - Ίπσουιτς G/G στο 1.80 της novibet.gr

(17:00) Σουίντον - Καρλάιλ 2 στο 2.55 της novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0