Betpost

Σε χαμηλό σκορ θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη Novibet.gr

Σε χαμηλό σκορ θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη Novibet.gr
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 10/03 για τη δεύτερη αναμέτρηση στην διπλή αγωνιστική της Euroleague με το ματς να αναμένεται κλειστό!
Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός που μετράει 6 σερί ήττες στην Euroleague. Ο κόουτς Σερέλης θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη με τους «πράσινους» στην Ευρώπη, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τις απουσίες των Γκουντάιτις, Αγραβάνη και ίσως και του Γουόλτερς. Ο Ερυθρός από την άλλη προέρχεται από τη νίκη επί της Εφές και παραμένει στη μάχη για μια θέση στην 8άδα. Με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη αναμένεται κλειστό ματς με χαμηλό σκορ με το under 160,5 πόντων σε απόδοση 1.88 να φαίνεται πολύ λογικό.

Το σερί 5 νικών της Φενέρ το έσπασε η Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, όμως η ομάδα του κόουτς Ιτούδη είναι μία «ανάσα» πριν την τετράδα. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να γύρισε ηττημένη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όμως παραμένει το φαβορί για μία εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Θα στηρίξουμε την ομάδα του κόουτς Ιτούδη που «καίγεται» για τη νίκη με τον άσσο να βρίσκεται σε απόδοση 1.90.

Οι προτάσεις του BNsports:

(10/03, 21.00) Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας under 160,5 πόντοι σε απόδοση 1.88 από τη novibet.gr

(10/03, 19.45) Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 1 σε απόδοση 1.90 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0