Betpost

Αγγλική Championship στο 2.20 της Novibet

Αγγλική Championship στο 2.20 της Novibet

Επιλογή σε απόδοση 2.20 από το ματς της Championship, Στόουκ – Μπλάκμπερν.

Η Στόουκ υποδέχεται την Μπλάκμπερν στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στην Championship.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον θρίαμβο με σκορ 5-1 στην έδρα της Σάντερλαντ, ένα αποτέλεσμα που τους έδωσε αέρα 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Μπλάκμπερν πήρε σπουδαία «τρίποντο» σε βάρος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας με 1-0. Έτσι, συμπλήρωσε μία πεντάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μονάχα με νίκες. Έτσι, έχει επιστρέψει για τα καλά στην εξάδα της βαθμολογίας, ούσα στο +4 από την 7η θέση.

Η Στόουκ είναι μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από αστάθεια στα τελευταία ματς. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς είτε δεν έχει σκοράρει καθόλου (4 φορές), είτε έχει σημειώσει περισσότερα από δύο γκολ (4 φορές)! Παράλληλα, μετρά έξι σερί no goal εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Η Μπλάκμπερν δεν είναι ομάδα που ανοίγεται αρκετά. Κυρίως βασίζεται στην άμυνα και ιδίως στα εκτός έδρας περιμένει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το under 2,5 φαντάζει λοιπόν ως το πιθανότερο να επαληθευθεί απόψε. Ωστόσο, η απόδοσή του κυμαίνεται χαμηλά.

Αντ’ αυτού και στο ίδιο σκεπτικό δείχνει να έχει αξία η επιλογή και στα δύο ημίχρονα να σημειωθούν λιγότερα από δύο γκολ, σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Στόουκ – Μπλάκμπερν under 1,5 και στα δύο ημίχρονο σε απόδοση 2.20 στη Novibet

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0