Betpost

Κερδίζει με διαφορά ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στη novibet.gr

Κερδίζει με διαφορά ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στη novibet.gr
Ολυμπιακός - Μπάγερν απόψε (09/03) στο ΣΕΦ για τη δεύτερη μέρα της διαβολοβδομάδας της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω… χέρι!

Τη Μπάγερν αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι απόψε (09/03) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τους Βαυαρούς να έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη με τη Βιλερμπάν. Οι Πειραιώτες παραμένουν σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα κι από την ψυχωμένη νίκη με την Μπαρτσελόνα (07/03). Ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά στο «κάστρο» του και όλα δείχνουν ότι θα προβεί σε μια άνετη νίκη με διαφορά που θα ξεπεράσει με διψήφια διαφορά, με το χάντικαπ -12.5 σε απόδοση 1.96 να δελεάζει!

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε τροχιά οκτάδας, παρόλο που η (τελευταία) Άλμπα της έβαλε δύσκολα στο Βερολίνο. Οι Λιθουανοί φαίνεται να έχουν ξεπεράσει το «σοκ» των τραυματισμών του και τον τελευταιο καιρό να έχουν βρει το δρόμο προς τις νίκες, ενώ για τη Βιλερμπάν, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ και μάλιστα σκοπεύει σήμερα να γίνει ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών στη EuroLeague (του λείπουν 7), ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο! Δύσκολα θα «σπάσουν» οι Γάλλοι πάντως το αρνητικό σερί τους στην έδρα της Ζαλγκίρις, με την ομάδα του Μακσβίσιτς να έχει εύκολο έργο, με την επιλογή του χάντικαπ -6.5 να είναι αυτή που ακολουθούμε!

Οι προτάσεις του BNsports:

(09/03, 21.00) Ολυμπιακός – Μπάγερν 1 με χάντικαπ -10.5 σε απόδοση 1.96 από τη novibet.gr

(09/03, 20.00) Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 1 με χάντικαπ -6.5 σε απόδοση 1.98 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0