Betpost

Πληρώνει καλά η διψήφια διαφορά στο Μονακό στο 2.17 του Πάμε Στοίχημα!

Πληρώνει καλά η διψήφια διαφορά στο Μονακό στο 2.17 του Πάμε Στοίχημα!

«Διαβολοβδομάδα» μέρα 2η με τον ελλιπή Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Πριγκιπάτο και την Μακάμπι να ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη στο «κάστρο» της κόντρα στην ελληνική Φενέρ.

 Η έλευση του Χρήστου Σερέλη ή καλύτερα η φυγή του Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως έχει βελτιώσει κάπως αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» παρόλα αυτά να μην μπορούν να βάλουν φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα (5 σερί ήττες). Οι απουσίες μάλιστα σημαντικών παικτών (Γκουντάιτις, Αγραβάνη, Ουόλτερς) και κυρίως το πρόβλημα στη ρακέτα κάνουν την αποστολή του «τριφυλλιού» στο Μονακό, ακόμα πιο δύσκολη. Αντίθετα, η ομάδα από το Πριγκιπάτο έχει μεγάλο κίνητρο (πλεονέκτημα έδρας), «καίγεται» για τη νίκη και στο «σπίτι» της, ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως το ιδανικό θήραμα για τις ορέξεις της. Το 2.17 των -11.5 πόντων χάντικαπ φαντάζει ιδιαίτερα δελεαστική επιλογή.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας βέβαια, βάσει ονομάτων, λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ ανάμεσα στην Μακάμπι και τη Φενέρμπαχτσε. Το Τελ Αβίβ αποτελεί το μεγάλο… όπλο στα χέρια του Κάτας (10-2 εκεί) και μονόδορμος αν θέλει η Μακάμπι να μείνει σε τροχιά οκτάδας. Από την άλλη, η αναγεννημένη μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό αρμάδα του Ιτούδη, δυσκολεύεται αρκετά μακριά από την Τουρκία μέσα στο 2023 και σε συνδυασμό με το ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων, δύσκολα θα μπορέσει να περάσει από εκεί.

Οι προτάσεις του BN Sports από την Ευρωλίγκα:

(08/3, 19:30): Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 1 με χάντικαπ -1.5 στο 2 από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

(08/3, 22:00): Μονακό – Παναθηναϊκός 1 με χάντικαπ -11.5 στο 2.17 από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0