Betpost

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν: Γκολ και Μέσι για «τριπλασιασμό» στην Betshop

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν: Γκολ και Μέσι για «τριπλασιασμό» στην Betshop

Δύο επιλογές από την αναμέτρηση του Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν, με αποδόσεις που φτάνουν ως το 3.00 στην Betshop.

Ακόμα ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League κρίνεται σήμερα. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του 1-0, με τους Βαυαρούς να έχουν αυτό το μικρό πλεονέκτημα πρόκρισης.

Το πρώτο ματς είχε δύο διαφορετικές εικόνες. Ως το 70’ η Μπάγερν ήταν ανώτερη και μάλιστα κρατούσε το «μηδέν» με άνεση, ενώ από εκείνο το σημείο κι έπειτα με την είδοσο του Κιλιάν Εμπαμπέ, η Παρί είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν το πέτυχε.

Είναι δεδομένο ότι απόψε θα ψάξει από νωρίς ένα γκολ. Όχι πως θα είναι εύκολο, αλλά οι Βαυαροί δεν διαθέτουν και άμυνα «γρανίτη». Θα βρουν φάσεις οι Παριζιάνοι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι σκοράρουν εδώ και 22 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League.

Να σταματήσει αυτό το σερί σήμερα; Δύσκολο! Αφού απέναντί τους έχουν τη μοναδική ομάδα που παραμένει στη διοργάνωση και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς που έχει δώσει. Στο 2.30 το combo goal/goal & over 3,5 από την Betshop.

Ενδιαφέρον βέβαια συγκεντρώνουν και τα ειδικά παικτών. Ο Εμπαμπέ «διψασμένος» για γκολ, μετά τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο παιχνίδι θα θέλει να πάρει το... αίμα του πίσω. Να σκοράρει «πληρώνει» 2.60 στην Betshop. Βέβαια και ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται ένα γκολ για να φτάσει τα 50 σε νοκ-άουτ φάσεις του Champions League. Με την απουσία του Νεϊμάρ, ο Αργεντίνος αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερες φάσεις στα πόδια του. Άλλωστε δεν χρειάζεται και πολλές, με το γκολ του να βρίσκεται σε απόδοση 3.00 στην Betshop.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(22:00) Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν Goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 2.40 στην Betshop

(22:00) Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν Γκολ Λιονέλ Μέσι σε απόδοση 3.00 στην Betshop

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0