Betpost

Στοίχημα: Αξία στον άσο της Τσέλσι

Στοίχημα: Αξία στον άσο της Τσέλσι
Μια μέρα είναι η σημερινή Τρίτη (07/03) που την προσοχή στοιχηματικά συγκεντρώνουν αναμετρήσεις για το Champions League.

Το Betarades.gr ποντάρει σε δυνατό σημείο από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, για το παιχνίδι Τσέλσι - Ντόρτμουντ. Πέρα από αυτά, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για live casino στην Ελλάδα. Πάμε, τώρα, στην ανάλυση και το προγνωστικό της επιλογής μας σήμερα.


Από νίκη κόντρα στη Λιντς με 1-0 εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ έρχεται η Τσέλσι. Αυτή ήρθε μετά από τρία διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις που δεν σκόραρε, ενώ ήταν το πέμπτο της συνολικά γκολ το 2023. Με το 1-0 σε βάρος της στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ματς στο οποίο έχασε σημαντικές ευκαιρίες, καλείται να ανατρέψει απόψε τα δεδομένα. NG οι τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της 


Εξαιρετική είναι η πορεία της Ντόρτμουντ, που μετράει 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέσα στο 2023. Πιο πρόσφατα κέρδισε τη Λειψία εντός με 2-1 για την Μπουντεσλίγκα. Έχει κρατήσει το μηδέν στα 3/5 τελευταία ματς της, στα 2/3 πιο πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Η Τσέλσι ψάχνει σταθερότητα και βελτίωση, πάντως αδικείται από το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς του ζευγαριού στη Γερμανία με βάση την αγωνιστική εικόνα. Θα πρέπει να δείξει αποφασισμένη για να ανατρέψει την κατάσταση, η Ντόρτμουντ αν και είναι σε φόρμα φάνηκε μάλλον τυχερή στο πρώτο μεταξύ τους. Θα ποντάρουμε στον άσο της Τσέλσι στο 1.95.


Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχήματος για ταμείο στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0