Betpost

Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν: Η φόρμα βγάζει combo του 2.40 στη Betshop

Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν: Η φόρμα βγάζει combo του 2.40 στη Betshop

Προγνωστικά στοιχήματος και επιλογή combo για την αναμέτρηση Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν σε απόδοση 2.40 από την Betshop.

Η Γουέστ Μπρομ μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χαλ, υποδέχεται σε εξ αναβολής αναμέτρηση τη Γουίγκαν, η οποία ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Μπέρμιγχαμ στο τελευταίο.

Αμφότερες έχουν ανάγκη τη νίκη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Οι γηπεδούχοι έχουν υποχωρήσει στην 11η θέση και στο -7 από την εξάδα, οπότε το τρίποντο σήμερα μπορεί να τη φέρει ξανά κοντά στα πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, με τον Μαλόνι στον πάγκο έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά η μία νίκη σε έξι παιχνίδια ως τώρα (1-4-1) είναι λίγη και τους έχει κρατήσει στο -6 από τη σωτηρία.    

Η Γουέστ Μπρομ εντός έδρας βέβαια είναι εξαιρετική, ούσα αήττητη για οκτώ σερί ματς (7-1-0), έχοντας μόνο ένα γκολ παθητικό και εφτά νίκες με ανέπαφη εστία.

Σαφώς η Άλμπιον έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά στο 1.60 ο άσος δεν λέει πολλά. Αρκετά καλύτερη η απόδοση του combo 1 & no goal σε απόδοση 2.40 στη Betshop, ένα σημείο που έχει επαληθευτεί στα εφτά από τα εννέα εντός έδρας ματς της ομάδας με τον Κορμπεράν στον πάγκο.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν 1 & no goal σε απόδοση 2.40 από την Betshop

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0