Betpost

NBA: Κλειστό παιχνίδι με το χάντικαπ +4.5 των Μπόστον Σέλτικς στο 1.83 στη betshop.gr

NBA: Κλειστό παιχνίδι με το χάντικαπ +4.5 των Μπόστον Σέλτικς στο 1.83 στη betshop.gr
Σπουδαίες αναμετρήσεις απέναντι σε σκληροτράχυλες ομάδες στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA όπου μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες και να έρθουν τα... πάνω κάτω!
Αναμέτρηση... φωτιά για την Ανατολική Περιφέρεια του NBA, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στην Quicken Loans Arena. Οι «Κέλτες» προέρχονται από ήττα στην παράταση από τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση με τους «Καβς» πήραν τη νίκη με μεγάλη δυσκολία. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βέβαια, θεωρούμε ότι η ομάδα της Βοστώνης εύκολα ή δύσκολα θα βρει τη νίκη και γι αυτό επιλέγουμε το χάντικαπ +4.5 των Σέλτικς.

Να επαναλάβουν την χθεσινή (05/03) νίκη τους κόντρα στους Ατλάντα Χοκς θέλουν οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι υποδέχονται στη Φλόριντα τα «γεράκια». Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα έχει την 4η καλύτερη άμυνα της λίγκας και οι Χοκς θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στη θέση 7 και 8 της Ανατολικής Περιφέρειας. Επιλέγουμε το under 227,5 πόντων.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(7/03, 02:00) Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς: Σέλτικς +4.5 χάντικαπ στο 1.83 στη betshop.gr

(7/03, 03:00) Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς: under 227,5 πόντων στο 1.85 στη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0