Betpost

Ευρωπαϊκά ντέρμπι σε αποδόσεις διπλασιασμού στο PameStoixima.gr

Ευρωπαϊκά ντέρμπι σε αποδόσεις διπλασιασμού στο PameStoixima.gr

 Δύο επιλογές από τα ευρωπαϊκά ντέρμπι, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα – Γιουβέντους από το PameStoixima.gr

Στις 18:30 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ τη μισητή αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικοί. Έχουν σε τρομερή φόρμα τον Μάρκους Ράσφορντ και δεν έχουν ήττα για 11 σερί (9-2-0), ενώ έχουν υποστεί μόλις μία στα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (18-3-1)!

Στον αντίποδα η Λίβερπουλ φέτος ψάχνεται, παρόλο που εσχάτως έχει διορθώσει αρκετά από τα κακώς κείμενα. Την Τετάρτη επικράτησε με 2-0 της Γουλβς και διατήρησε ανέπαφη εστία για 4η διαδοχική αγωνιστική (3-1-0), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και 11 μήνες!

Με βάση την εικόνα των ομάδων κάνει κλικ το Χ2 σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1.99 από το Pamestoixima.gr.

Μερικές ώρες αργότερα, στις 22:00, η Ρόμα υποδέχεται τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά Ευρώπης.

Οι «μπιανκονέρι» ωστόσο δείχνουν να πατούν καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Έχουν κερδίσει τα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Ρόμα υπέστη ήττα-σοκ από την Κρεμονέζε. Ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι έχει διατηρήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας.

Μάλιστα η Ρόμα στο Ολίμπικο έχει τα λιγότερα over 2,5 της κατηγορίας (2 σε 11 ματς), ενώ αντίστοιχα η Γιουβέντους εκτός έδρας έχει επίσης ανάλογο ποσοστό (2/11). Μοιάζει πιθανό λοιπόν να κριθεί σε χαμηλό. Επιλογή τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00 από το Pamestoixima.gr

Οι προτάσεις του BN Sports:

(18:30) Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: X2 & over 1,5 σε απόδοση 1.99 από το Pamestoixima.gr

(22:00) Ρόμα – Γιουβέντους: 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00 από το Pamestoixima.gr

 

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0