Betpost

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δύο άσσοι και ένα G/G στη League One!

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δύο άσσοι και ένα G/G στη League One!

Δείτε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την 36η αγωνιστική της League One.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της League One, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θεωρώ πως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε το 3Χ3, σε μία στροφή του πρωταθλήματος που οι ομάδες που έχουν στόχο το κάτι παραπάνω, έχουν διακριθεί ήδη.

Στρέφουμε λοιπόν την προσοχή μας σε δύο άσσους, σε συνδυασμό με το Over 2,5. Αυτόν της εξαιρετικής Ίπσουιτς που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στη Μπέρτον, που ναι μεν έχει βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή, αλλά παραμένει ασταθής, και σε αυτόν της πρωτοπόρου Σέφιλντ Γουέντσντεϊ απέναντι στην Πίτερμπορο, την οποία εντός έδρας κερδίζει σε συνδυασμό με το Over 2,5 στις 3 από τις 4 τελευταίες φορές που την έχει υποδεχθεί.

Τέλος, θα πάμε και με το G/G στην αναμέτρηση της Λίνκολν με την Όξφορντ, πράγμα που επιβεβαιώνουν στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες απέναντί της, αλλά και τρία διαδοχικά G/G, πράγμα που μας κάνει να θεωρήσουμε πως θα συνεχιστεί και για τέταρτη φορά το αρνητικό για αυτούς σερί.

Συνοπτικά λοιπόν, η τριάδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τη League One:

(17:00) Ίπσουιτς – Μπέρτον 1 και Over 2,5 στο 1.91 στο pamestoixima.gr

(17:00) Σέφιλντ Γουέντσντεϊ – Πίτερμπορο 1 και Over 2,5 στο 2.55 στο pamestoixima.gr 

(17:00) Λίνκολν – Όξφορντ G/G στο 1.81 στο pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0