Betpost

Χαλ – Γουέστ Μπρομ: Value στο 2.20 της Betshop

Χαλ – Γουέστ Μπρομ: Value στο 2.20 της Betshop

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση Χαλ – Γουέστ Μπρομ από την αγγλική Championship.

Ανοίγει η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στην Championship. Η Χαλ του Δημήτρη Πέλκα υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και οι φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την εξάδα και τον στόχο των πλέι-οφ.

Η Χαλ βρίσκεται τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται κυρίως στην επιθετική δυστοκία. Συγκεκριμένα, σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο μία φορά και έτσι φαντάζει λογικό το αρνητικό σερί.

Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από πολύ σημαντική νίκη επί της Μίντλεσμπρο και θέλει να χτίσει εκ νέου ένα καλό σερί. Σαφώς έχει περισσότερη ποιότητα από την αντίπαλό της, όμως θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ακόμα και χωρίς αυτές βέβαια μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η γενικότερη εικόνα των ομάδων προμηνύει λίγα γκολ. Έτσι καταλήγουμε στην επιλογή του X2 & under 2,5 σε απόδοση 2.20 στην Betshop.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Χαλ – Γουέστ Μπρομ: Χ2 & under 2,5 σε απόδοση 2.20 στην Betshop.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0