Betpost

Ντε Γκράαφστσαπ - Άγιαξ: Νίκη πρόκριση με πολλά γκολ στη Novibet

Ντε Γκράαφστσαπ - Άγιαξ: Νίκη πρόκριση με πολλά γκολ στη Novibet
Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντε Γκράαφστσαπ και Άγιαξ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας και επιλογή που πλησιάζει τον τριπλασιασμό στη Novibet.
Η αγωνιστική δράση στο κύπελλο Ολλανδίας συνεχίζεται, μιας και έχουμε φτάσει στην προημιτελική φάση. 

Η Ντε Γκράαφστσαπ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς υποδέχεται τον Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι που έχουν κάνει μία πολύ καλή πορεία για να φτάσουν μέχρι εδώ στο κύπελλο, έχουν κυρίως στο μυαλό τους να μπουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν την άνοδο.

Ο Αίαντας από την άλλη, έχει αλλάξει αγωνιστικά στις εγχώριες υποχρεώσεις από τότε που κάθισε στον πάγκο του ο Χάιτινχα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει και ο παράγοντας Ευρώπη στη μέση, ο Άγιαξ θέλει να κάνει το νταμπλ (πρωτάθλημα - κύπελλο) και πολύ πιθανό να... ξεσπάσει στη Ντε Γκράαφστσαπ.

Η νίκη της ομάδας του Άμστερνταμ, σε συνδυασμό με το over 3.5 στη Novibet, είναι μία καλή επιλογή που ξεπερνάει τον διπλασιασμό (2.10).

Μια καλή επιλογή είναι και το Match combo, με διπλό και over 3.5, αλλά και over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (2.80 απόδοση). Για fun bet, θα πάμε και στο σκορ 1-4.

Οι προτάσεις του BN Sports:

22:00 Ντε Γκράαφστσαπ - Άγιαξ 2 και over 3.5 σε απόδοση 2.10 στη Novibet.gr

22:00 Ντε Γκράαφστσαπ - Άγιαξ 2 και over 3.5 + over 1.5 ημίχρονο σε απόδοση 2.80 στη Novibet.gr

22:00 Ντε Γκράαφστσαπ - Άγιαξ ακριβές σκορ (fun bet) 1-4 σε απόδοση 13.67 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0