Betpost

EuroLeague: Δυάδα under σε ΟΑΚΑ και Μονακό στο pamestoixima.gr

EuroLeague: Δυάδα under σε ΟΑΚΑ και Μονακό στο pamestoixima.gr

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της EuroLeague τα παιχνίδια ειδικά των ομάδων που διεκδικούν μια θέση στην 8αδα θα γίνονται ολοένα και πιο «κλειστά».

Για παράδειγμα ο αγώνας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Εφές. Η τουρκική ομάδα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας αφού έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της 8αδας. Η δις πρωταθλήτρια τις προηγούμενες δύο σεζόν γλίτωσε στο παρά ένα στον Αστρομπάλ με τη Βιλερμπάν και απέναντι στον αλλαγμένο Παναθηναϊκό μετά τη φυγή Ράντονιτς αναμένεται να είναι πιο προσεκτική και μαζεμένη. Προσθέστε την απουσία του βασικού της γκαρντ Βάσα Μίτσιτς και το γεγονός ότι οι πράσινοι εναντίον της Αρμάνι έδειξαν διάθεση να πιέσουν περισσότερο στην άμυνα, στοιχεία που οδηγούν στο under 163,5 στους πόντους.

Ομοίως στο Μονακό ναι μεν θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο όπως είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς και η Μακάμπι του Κάτας όμως ο χαμένος… χάνεται οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές άμυνες και δώρα. Προσθέστε το υψηλότατο line στους πόντους (168,5) για να καταλήξουμε στην επιλογή του under.

(02/03, 21.00) Παναθηναϊκός – Εφές under 163,5 στο 1.87 στο pamestoixima.gr

(02/03, 22.00) Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ under 168,5 στο 1.88 στο pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0