Betpost

Στο 1.91 ο άσσος της Άρσεναλ από το ημίχρονο στη Novibet!

Στο 1.91 ο άσσος της Άρσεναλ από το ημίχρονο στη Novibet!

Στόχος για την Άρσεναλ το τρίποντο απέναντι στην Έβερτον στην εξ’ αναβολής αγωνιστική της Premier League, με τους «κανονιέρηδες» να… καθαρίζουν το ματς από το ημίχρονο, σε απόδοση που «πληρώνει» εξαιρετικά στη Novibet.

Το τρία στα τρία φαίνεται πως θέλει να πετύχει η Άρσεναλ σε ισάριθμες αγωνιστικές, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να υποδέχεται την Έβερτον στο «Έμιρεϊτς», έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα μεγαλώσει τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αν οι Λονδρέζοι κερδίσουν, θα ξεφύγουν στους 5 βαθμούς από τους «πολίτες» και συναντούν την Έβερτον του Σον Ντάις για δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες, έχοντας ηττηθεί στην πρώτη, στο ντεμπούτο του Άγγλου προπονητή στο «Γκούντισον Παρκ».

Σε αυτή την περίπτωση όμως θεωρούμε πως η Άρσεναλ θα κάνει το χρέος της, με οδηγό το περσινό ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την ευρεία νίκη της με 5-1. Ο άσσος από τη ημίχρονο σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα «αγγίζει» τον διπλασιασμό, έχει απόδοση 1.91 στη Novibet και μοιάζει να αξίζει, αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για την κορυφαία εντός έδρας ομάδα της φετινής σεζόν.

Η πρόταση του BN Sports:

(21:45)  Άρσεναλ – Έβερτον 1/1 με απόδοση 1.91 στο novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0