Betpost

Ρόμα και Γιουβέντους επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους

Ρόμα και Γιουβέντους επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους
Ρόμα και Γιουβέντους είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για τη νίκη απέναντι σε Κρεμονέζε και Τορίνο συνεχίζοντας έτσι την βαθμολογική τους αναρρίχηση. 

Η Ρόμα συνεχίζει σε διπλό ταμπλό έχοντας πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει ζωντανή στην μάχη της τετράδας. Μάλιστα, μετά και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής με νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην δεύτερη θέση μαζί με την Ίντερ. Την ίδια ώρα η Κρεμονέζε ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει έναν επιπλέον λόγο για τη νίκη αφού θέλει να πάρει εκδίκηση και για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ξεκάθαρο φαβορί οι «τζιαλορόσι».

Παραμένουμε στην Ιταλία, εκεί όπου η Γιουβέντους φιλοξενεί την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης. Μια Γιουβέντους που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση μετά την ποινή αφαίρεσης βαθμών. Πρόκριση στο Europa League, αλλά και σερί νικών στο πρωτάθλημα που αν δεν υπήρχε το -15 θα βρισκόταν τώρα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Τορίνο από την πλευρά της έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Κρεμονέζε, κι έδειξε πως δύσκολα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Με την ψυχολογία στα ύψη οι «μπιανκονέρι» μπορούν να πάρουν και αυτό το παιχνίδι.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ     2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ                 1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0