Betpost

Βραδιά αποδείξεων στο Φάληρο, εμφατική η Ντόρτμουντ, παραμιλάει όλος ο πλανήτης με τη Ρεάλ

Βραδιά αποδείξεων στο Φάληρο, εμφατική η Ντόρτμουντ, παραμιλάει όλος ο πλανήτης με τη Ρεάλ

Έντονο θα είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Ευρώπη το Σάββατο (25/2). Ο Ολυμπιακός αναζητεί την πρώτη του νίκη σε μεγάλο παιχνίδι στη σεζόν στο ντέρμπι «αιωνίων», ενώ η Ντόρτμουντ είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και παίρνει άνετο «διπλό» στη Χόφενχαϊμ. Η Ρεάλ που βρίσκεται «στα ουράνια» υποδέχεται την σκληροτράχυλη Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτασε με ευκολία στο… αυτονόητο κόντρα σε Παναιτωλικό και Λαμία, όμως ο κόσμος του απαιτεί μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τρίποντο σε ένα μεγάλο παιχνίδι, και τι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους» να έρθει αυτό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Οι «πράσινοι» φαίνεται να έχουν ξαναβρεί το ρυθμό που τους κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο της Super League, μετά από τη νίκη και την καλή εμφάνιση με τον Βόλο και το… πολεμικό «διπλό» στο Κλ. Βικελίδης, όμως 5 ντέρμπι χωρίς νίκη είναι (;) πολλά για τους Πειραιώτες.

Η Ντόρτμουντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και έχει να ηττηθεί σε επίσημο αγώνα από τις 11 Νοεμβρίου του 2022, με 8 νίκες μάλιστα σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Βεστφαλοί μετά και τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι που έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League, έχουν… φτερά στα πόδια τους και διέλυσαν και την Χέρτα Βερολίνου με τεσσάρα, συγκατοικώντας στην κορυφή της Bundesliga με Ουνιόν Βερολίνου και Μπάγερν. Σήμερα (25/2) ταξιδεύει στο Χόφενχαϊμ, όπου η τοπική ομάδα βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι» και απέχει 2 βαθμούς από τον αυτόματο υποβιβασμό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε (ξανά) να κάνει το απίθανο. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 14’ μέσα στο Άνφιλντ; Έβαλε πέντε (!) γκολ και έκανε ξανά τον πλανήτη να παραμιλάει! Η Ατλέτικο, εκτός Ευρώπης, έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στο Πρωτάθλημα και πάει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου χωρίς τους τραυματίες Ντε Πολ και Κοντογκμπιά. Ο Τσόλο Σιμεόνε βλέπει τον Λεμάρ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο το έργο των «ροχιμπλάνκος» να πάρουν αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Μαδρίτης μοιάζει εκ φύσεως δύσκολο. Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο είναι μια σκληροτράχυλη ομάδα που δεν θα δεχτεί εύκολα γκολ, οπότε αναμένουμε το ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι προτάσεις του BNsports:

(16:30) Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ  2

(19:30) Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης  1 & NG

(20:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0