Betpost

Χρειάζεται βαθμούς η Λαμία, αναμέτρηση με γκολ στο Λονδίνο!

Χρειάζεται βαθμούς η Λαμία, αναμέτρηση με γκολ στο Λονδίνο!
Αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη με ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Η Λαμία, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο χρειάζεται τη νίκη για να «ανασάνει». Γουλβς και Φούλαμ θα βρεθούν σε μια αναμέτρηση που μπορεί να έχει γκολ και από τις δύο πλευρές.

Δύο αναμετρήσεις από Super League και Premier League ξεχωρίζουν την Παρασκευή (24/02). Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό σε μια αναμέτρηση που και οι δύο θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Φούλαμ και Γουλβς κοντράρονται για την 25η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, στοχεύοντας στους τρεις βαθμούς.

Η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Η ομάδα του Βόκολου, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θα παλέψει για να πάρει κάτι από το ματς. Ο Βόλος ηττήθηκε από την Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική και δείχνει σημάδια αστάθειας. Πιθανή η διπλή ευκαιρία υπέρ της Λαμίας, βάσει του κινήτρου των δύο ομάδων.

Στην Αγγλία, η Φούλαμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League. Η Γουλβς, ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από ομάδα εκτός του Big – 6 με τον Λοπετέγκι στον πάγκο και εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την έναρξη της χρονιάς. Ορατό το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο στο Κρέιβεν Κότατζ.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(20:00) ΝΠΣ Βόλος – Λαμία Χ2

(22:00) Φούλαμ – Γουλβς G/G

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0