Betpost

Στο Μάντσεστερ... πολλά, στο Βερολίνο... λίγα!

Στο Μάντσεστερ... πολλά, στο Βερολίνο... λίγα!

Προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα και Ουνιόν Βερoλίνου – Άγιαξ.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς θα διεξαχθεί στο Ολντ Τράφορντ εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο πρώτο παιχνίδι όπου ήταν φανταστικό στην εξέλιξή του.

Σαφώς όποια κι αν μείνει εκτός διοργάνωσης θα είναι άδικο, αφού αμφότερες παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο τελευταία. Μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς βέβαια το αποψινό θα είναι σαν ένας τελικός, αφού ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει. Το πιθανότερο είναι να δούμε μία... επανάληψη του αγώνα από το Καμπ Νου. Εκεί όπου αμφότερες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Η επιλογή του over 2,5 μπορεί να στηριχθεί λοιπόν.

Την ίδια ώρα (22:00) στο Βερολίνο, η Ουνιόν θα υποδεχθεί τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 0-0 από το Άμστερνταμ. Σε εκείνο το παιχνίδι οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κυριάρχησαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Σήμερα στην έδρα τους θα έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν αυτό, αρκεί να κάνουν μία ακόμα ανάλογη εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα εφτά γκολ της ομάδας ως τώρα στη διοργάνωση ήταν under 1,5!

Στον αντίποδα, ο Άγιαξ έχει αρχίσει να ρολάρει με τον Χέιτινχα στον πάγκο. Εντός συνόρων έχει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και στην Ευρώπη την ισοπαλία χωρίς σκορ φυσικά με την Ουνιόν. Σε αυτά τα ματς ο «Αίαντας» έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Είναι εμφανές ότι αμφότερες εστιάζουν αρκετά στο αμυντικό παιχνίδι. Όμως για να προκριθούν χρειάζονται γκολ. Μπορεί το under 2,5 να είναι φαβορί στην αναμέτρηση, όμως δεν περιμένω να επιβεβαιωθεί τόσο εύκολα. Η λεπτομέρεια θα κρίνει την πρόκριση, σε ένα ματς που το εύρος των 2-3 γκολ παίζει δυνατά.

Οι επιλογές:

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα over 2,5

22:00 Ουνιόν Βερολίνου - Άγιαξ 2-3 γκολ

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0