Betpost

Για τη νίκη στο σπίτι της η Ίντερ, μπορεί το «διπλό» η Μάντσεστερ Σίτι στη Γερμανία!

Για τη νίκη στο σπίτι της η Ίντερ, μπορεί το «διπλό» η Μάντσεστερ Σίτι στη Γερμανία!

Ημέρα(22/02) με ενδιαφέρουσες μονομαχίες στο UEFA Champions League. Στην Ιταλία, η Ίντερ θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί», απέναντι στην Πόρτο. Στο δεύτερο ματς  της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στη Λειψία, για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Στο Μιλάνο, Ίντερ και Πόρτο διασταυρώνονται σε μια αμφίρροπη μονομαχία. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προέρχεται από πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Πόρτο.  Από την άλλη, οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικές οι απουσίες των Οτάβιο, Ουρίμπε και Γκαλένο. Αντίθετα η Ίντερ δε θα έχει σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση και με τη δύναμη της έδρας, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι θα αναμετρηθούν στη Ρεντ Μπουλ Αρένα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, όμως το εμπόδιο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μεγάλο.  Οι Πολίτες μπορεί να μη βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μετά την ισοπαλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως το Champions League είναι άμεσος στόχος και θα παλέψουν για αυτό. Έχει την ποιότητα για να κερδίσει αυτό το ματς η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(22:00) Ίντερ – Πόρτο 1

(22:00) Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0