Betpost

Μπορεί την «καθαρή» νίκη ο Ολυμπιακός, ματς με γκολ στο Μάντσεστερ, φαβορί η Ουνιόν στο Βερολίνο

Μπορεί την «καθαρή» νίκη ο Ολυμπιακός, ματς με γκολ στο Μάντσεστερ, φαβορί η Ουνιόν στο Βερολίνο

Κυριακή (19/02) με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έξοδος του Ολυμπιακού στη Λαμία, σε έναν ματς που μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ, με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Ουνιόν Βερολίνου, υποδέχεται την Σάλκε σε μια αναμέτρηση με καθαρό φαβορί.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ευρεία νίκη επί του Παναιτωλικού, ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη την νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας περνά μια διαρκή περίοδο κρίσης και έχει «κατρακυλήσει» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αγνοεί τη νίκη από την έναρξη της νέας χρονιάς και έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις εννιά γκολ σε 22 αγωνιστικές. Μπορεί να περάσει κρατώντας το μηδέν η ομάδα του Μίτσελ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέσα στο 2023. Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με την ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην «αργή» άμυνα της Λέστερ. Ωστόσο, η απουσία του Κασεμίρο από την αναμέτρηση δημιουργεί ένα κενό στον άξονα για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μιας και η Λέστερ δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά της, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες.

Τέλος, η φορμαρισμένη Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται από μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες. Απέναντί της, η Σάλκε που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga και δείχνει να χάνει το «τρένο» της παραμονής.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(16:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ G/G

(16:00) ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 2 & N/G

(19:00) Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0