Betpost

Βρίσκει τον καλό της εαυτό η Ρεάλ, «μάχη» 4άδας στο Νιουκάστλ!

Βρίσκει τον καλό της εαυτό η Ρεάλ, «μάχη» 4άδας στο Νιουκάστλ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξαναβρεί μομέντουμ, παίρνοντας αποτελέσματα και «χτίζει» ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα διευρύνει σήμερα στην έδρα της Οσασούνα. Σπουδαίο παιχνίδι στη μάχη της 4άδας με την Νιουκάστλ να υποδέχεται την Λίβερπουλ, που θα τα δώσει όλα για την νίκη!
Η «Βασίλισσα» δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, ωστόσο βρήκε ξανά την θετική αύρα που χρειαζόταν μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, αλλά και την άνετη νίκη της με 4-0 κόντρα στην Έλτσε.

Το επίπεδο δυναμικότητας του αντιπάλου σίγουρα ανεβαίνει σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα εκτός (18/2, 22:00). Μία έδρα που όμως βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο για το διπλό. Η Οσασούνα που έκανε καλό πρώτο γύρο, πρόκειται να έχει ένα άνετο κλείσιμο στη σεζόν, καθώς δεν δείχνει να κυνηγάει την Ευρώπη, ενώ έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Η Ρεάλ θα πάρει το τρίποντο σήμερα στην Παμπλόνα και θα στείλει το μύνημα πως είναι ακόμα ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου !

Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης 2 & OVER 1,5

Σπουδαίο παιχνίδι στο Νιουκάστλ με τις «καρακάξες» να υποδέχονται την Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα το τρίποντο που θα την ξαναβαλει στο κόλπο της 4άδας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κυνηγήσει πολύ το γκολ και δεδομένου ότι η άμυνα της δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη φέτος, θεωρούμε αρκετά πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Νιουκάστλ - Λίβερπουλ GG


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0