Betpost

Η βραδιά της Ντόρτμουντ

Η βραδιά της Ντόρτμουντ
Μπενφίκα και Ντόρτμουντ δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, τουλάχιστον για το πρώτο ματς, απέναντι σε Μπριζ και Τσέλσι για την φάση των «16» του Champions League. 

Η εντυπωσιακή Μπενφίκα φιλοξενείται από την Μπριζ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League. Οι «αετοί» είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Ευρώπη και το απέδειξαν τόσο στον όμιλο όπου τερμάτισαν πρώτοι πάνω από Παρί και Γιουβέντους, όσο και στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας όπου κάνουν εντυπωσιακή πορεία. Αντίθετα, η Μπριζ μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα Βελγίου με την αλλαγή προπονητή να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ξεκάθαρο φαβορί η Μπενφίκα και λογικά θα πάρει τη νίκη που ουσιαστικά θα κλειδώσει και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα ζευγάρι αμφίρροπο. Οι Γερμανοί επανήλθαν δυναμικά μετά την διακοπή και βρίσκονται σε τρομερή φόρμα με αποτέλεσμα να έχουν μπει ξανά γερά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε αυτό βοήθησαν και οι επιστροφές βασικών παικτών όπως ο Αλέ που απουσίαζαν από το πρώτο μισό της σεζόν. Στην αντίπερα όχθη η Τσέλσι και ο Γκρέιαμ Πότερ προσπαθεί να φτιάξει ομάδα από την αρχή ελέω και των τρελών μεταγραφών της διοίκησης τον Ιανουάριο. Από τη μία έχουμε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και πως θα το πετύχει, και από την άλλη μια βαβέλ κι έναν προπονητή που δύσκολα μπορεί να την πάει πιο ψηλά. Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της και η Ντόρτμουντ μπορεί τη νίκη έστω και με το ελάχιστο προβάδισμα.

ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ       2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ  1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0