Betpost

Πέφτουν κορμιά στην Λαμία, ώρα να ξυπνήσει η Λίβερπουλ

Πέφτουν κορμιά στην Λαμία, ώρα να ξυπνήσει η Λίβερπουλ
Λαμία και ΟΦΗ δίνουν ραντεβού στην έδρα της πρώτης σε ένα ματς εξάποντο για την κατηγορία σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, την ώρα που η Λίβερπουλ πρέπει να ξυπνήσει κόντρα στην συμπολίτισσα Έβερτον

Η Λαμία φιλοξενεί τον ΟΦΗ σε ένα ματς που είναι μισή κατηγορία για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη μπορεί να είναι και καταδικαστικό. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση – παραμονή και χρειάζεται βαθμούς. Με την πλάτη στον τοίχο η Λαμία με την εικόνα των Κρητικών να είναι καλύτερη από αυτή των γηπεδούχων. Οι αποδόσεις όμως για ένα ματς εξάποντο αδικούν την Λαμία την οποία πάντως δεν βλέπουμε ικανή να κερδίζει. Πιθανή η ισοπαλία που θα είναι βολική και για τον ΟΦΗ.

Από την Ελλάδα, στην Αγγλία και στο ντέρμπι του Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ γνώρισε νέα εκτός έδρας ήττα, τρίτη συνεχόμενη μακριά από το Άνφιλντ, κάτι που είχε να συμβεί από το 2012. Πλέον οι «κόκκινοι» έχουν χάσει δρόμο και πρέπει να ξεκινήσουν την αντεπίθεση για την πρώτη τετράδα. Την ίδια ώρα στην Έβερτον φαίνεται πως υπάρχει ζωή με τον Ντάις στον πάγκο. Νίκη επί της πρωτοπόρου Άρσεναλ και δείχνει να περνάει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βέβαια, αυτά δεν είναι αρκετά για να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της αιωνίου αντιπάλου και θεωρούμε πως η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στις νίκες.

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ   Χ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0