Betpost

Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες Τσέλσι και Σεβίλλη

Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες Τσέλσι και Σεβίλλη

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (11/02) από το BN Sports.

Η Premier League και η La Liga θα έχουν την «τιμητική» στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (11/02).

Η Τσέλσι έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στην αναμέτρηση που θα «ανοίξει» την 23η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «μπλε» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση, ενώ από την άλλη τα «σφυριά» είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην 17η θέση.

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς έπειτα από τις δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες απέναντι σε Λίβερπουλ (εκτός) και Φούλαμ (εντός), για να παραμείνει στο παιχνίδι των ευρωπαϊκών θέσεων.

Το «διπλό» θα στηρίξουμε επομένως και εμείς, καθώς η Τσέλσι διαθέτει το σύνολο για να πάρει τη νίκη εύκολα ή δύσκολα.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Σεβίλλη υποδέχεται τη Μαγιόρκα. Η σεζόν δεν κυλά με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς βρίσκεται στη 17η θέση, μόλις μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αντίπαλός της από την άλλη είναι στη 10η θέση με επτά πόντους παραπάνω.

Ύστερα από την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» η Σεβίλλη επιστρέφει στην έδρα της και θέλει πάση θυσία το τρίποντο, για να αποφύγει τις… περιπέτειες όσο νωρίτερα γίνεται.

Παρ’ ότι δεν είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι, με τη Μαγιόρκα να προέρχεται από τεράστια εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0, 5/2), θεωρούμε ότι η Σεβίλλη μπορεί να κερδίσει και γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον «άσο».

Πρόταση:

(14:30) Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 2

(19:30) Σεβίλλη – Μαγιόρκα 1

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0