Betpost

Αναζητείται αντίδραση για Βόλφσμπουργκ

Αναζητείται αντίδραση για Βόλφσμπουργκ
Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (10/02) από το BN Sports.
Σε Γαλλία και Γερμανία κινούμαστε στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (10/02).

Στο πρώτο ματς που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, η Σάλκε των... χιλίων προβλημάτων, με την τελευταία της νίκη να εντοπίζεται στον Νοέμβριο, «υποδέχεται» τη Βόλφσμπουργκ.

Οι «λύκοι» επέστρεψαν εντυπωσιακά από τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, φιλοδωρώντας με μία «εξάδα» τη Φράιμπουργκ και μία «πεντάρα» τη Χέρτα. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, όμως, σαν να... έσβησαν τις «μηχανές» τους χάνοντας τρία σερί ματς. Βέβαια, μόνο η ήττα από τη Βέρντερ Βρέμης λογίζεται ως εκτός προγράμματος, μιας και αυτές από την Μπάγερν Μονάχου και την Ουνιόν Βερολίνου, δεν προκάλεσαν τόσο μεγάλη έκπληξη.

Αν θέλουν, πάντως, να μην δουν το «τρένο» της εξάδας να απομακρύνεται κι άλλο, η καλύτερη ώρα για αντίδραση είναι τώρα. Κι εφόσον προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό, σαφώς και αξίζει να είναι εντός των επιλογών μας.

Από την άλλη, η Νις βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι». Έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, με αυτές κόντρα σε Μονπελιέ (6-1 εντός έδρας) και Μαρσέιγ (3-1 εκτός έδρας), να εντυπωσιάζουν.

Η Αζαξιό προέρχεται μεν από ένα πολύ σημαντικό «διπλό» κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, Ανζέ, αλλά πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα και μάλιστα, όχι με ένα μόνο γκολ.


Πρόταση:

(21:30) Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 2
(22:00) Νις - Ανζέ 1 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0