Betpost

«Βροχή» τα γκολ στη Γερμανία, συνεχίζει το σερί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Βροχή» τα γκολ στη Γερμανία, συνεχίζει το σερί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σημερινές (08/02) στοιχηματικές προτάσεις από το BN Sports.

Η προημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας συνεχίζεται απόψε και το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα σε Μπόχουμ και Ντόρτμουντ. Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, με την πρώτη να θέλει την παραμονή της στην κατηγορία και τη δεύτερη να έχει μπει στο κυνήγι του τίτλου.

Οι δύο ομάδες είναι η χαρά του γκολ και αν δει κανείς την πρόσφατη παράδοσή τους, θα καταλάβει τι εννοούμε. Από την επανέναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων μετά το Μουντιάλ, η Μπόχουμ έχει 3/4 over 2.5 (δύο ματς 7+) και η Ντόρτμουντ 3/4 επίσης (ένα ματς 7+).

Η τιμή του over 2.5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι αρκετά καλή, αλλά για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω μπορούν να πάνε στο over 3.5, αλλά και στο over 1.5 πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ματς που θα ποντάρουμε, είναι αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι στην Αγγλία, που θα μας οδηγήσει στον άσσο. Σε τρομερή κατάσταση οι «κόκκινοι διάβολοι» οι οποίοι βρίσκονται οχτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή (με παιχνίδι περισσότερο).

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ δεν λέει να χάσει εντός έδρας, ενώ η Λιντς συνεχίζει να προβληματίζει. Είναι πάντα περίεργο να μπλέξουμε με σημείο όταν πρόκειται για αλλαγή προπονητή (φιλοξενούμενοι) αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Θα πάμε στον άσσο, ο οποίος είναι τίμιος για την απόδοσή του, αλλά θα προσθέσουμε και το under 4.5.

Τα σημεία:

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ: over 2.5 // over 3.5 // over 1.5 ημίχρονο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς: 1 // 1 και under 4.5

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0